Kinderfeets® Lesen zabojček za poganjalce
24,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,92.

Dodaj v košarico

Kinderfeets® Lesen zabojček za poganjalce

24,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,92.

Prisrčen lesen zabojček Kinderfeets® je čudovit in praktičen dodatek za otroški poganjalec. Lesen zabojček Kinderfeets® se prilega vsem poganjalcem Kinderfeets® in večini poganjalcev drugih blagovnih znamk

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Lesen zabojček za male raziskovalce

Ročno izdelan lesen zabojček prikladnih dimenzij (16,5 x 10,5 x 9,5 cm) za otroški tricikel in poganjalček se s pomočjo usnjenih paščkov zelo hitro in enostavno namesti na krmilo otroškega poganjalca. Zabojček ima nosilnost do 3 kg in je kot nalašč za shranjevanje malčkovih dodatkov na nepozabnih pohajkovanjih in izletih s poganjalčkom. V lesenem zabojčku bodo vaši malčki lahko shranili stekleničko, malico ali prigrizek, igračko in vse druge nepogrešljive dodatke za čas potepanja s poganjalcem, v družbi mamice in očka.

Lesen zabojček Kinderfeets® se lahko namesti na poganjalce Kinderfeets®  Classic, Kinderfeets® Retro, Kinderfeets® Tiny Tot 2v1, Kinderfeets® Tiny Tot Plus 2v1 in na večino poganjalcev drugih blagovnih znamk.

Brand

Kinderfeets®

Blagovna znamka Kinderfeets je v svetu poznana po svojih trajnostnih izdelkih za otroke in malčke. Za vsak prodan izdelek blagovna znamka Kinderfeets skupaj z organizacijo Trees for the Future posadi drevo in tako poskrbi za lepšo prihodnost naših otrok. Najbolj prepoznavna izdelka znamke Kinderfeets sta zagotovo leseni poganjalec Tiny Tot in ravnotežna deska za otroke Kinderboard. Otroški poganjalec Tiny Tot je narejen iz trajnostno pridelanega brezovega lesa, njegove pnevmatike pa so izdelane iz biorazgladljive gume. Prepričala pa vas bo tudi njegova lahkotnost, saj tehta le 1,9kg. Lesena ravnotežna deska Kinderboard je izjemna igrača, ki je sprva bila uporabljena v Waldorfski pedagogiki; ravnotežna deska stimulira prosto aktivno igro in spodbuja domišljijo. Ravnotežna deska Kinderfeets® Kinderboard se lahko v svetu otroške domišljije spremeni v predor za otroški vlakec, nadvoz za avtomobilčke ali posteljico za plišaste igračke. Ravnotežne deske lahko postanejo tudi tobogan, gugalnica, pručka, oder za otroško predstavo ali malčkov počivalnik.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kinderfeets® Lesen zabojček za poganjalce”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja