Trixie® Sestavljanka iz lesenih kock, živali

Trixie® Sestavljanka iz lesenih kock, živali

19,95

Je lahko še kaj boljše, kot dve igri v eni? Šest različnih lesenih kock, ki jih lahko vaš malček zloži v sestavljanko ali pa naredi iz njih stolp. Kocke so izdelane iz lesa s FSC© certifikatom.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Trixie

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Lesene kocke so odlična igra za malčke, saj lahko izbirajo med dvema načinoma zabave. Z njimi lahko zgradijo stolp ali sestavijo prikupno sestavljanko z motivi živalc. Skozi igro se bodo zabavali, hkrati pa razvijali svoje motorične in kognitivne spretnosti. Kocke so izdelane iz lesa s FSC© certifikatom in pobarvane z barvami na vodni osnovi, ki so varne za otroke.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: 100% certificiran les FSC ©
Dimenzije: 14 x 9 x 5cm
Navodila za vzdrževanje: Obrišite z vlažno krpo

Brand

Trixie