AeroMoov® Zimska odejica Air Wrap S Mint

AeroMoov® Zimska odejica Air Wrap S Mint

69,95

AeroMoov® Zimska odejica je univerzalna otroška odeja, ki jo lahko uporabljate od jeseni in vse do pomladi. Dvojna plast mehkega in toplega materiala ustvarja prijeten in udoben občutek za malčka. Notranja plast je tridimenzionalne strukture, ki ustvarja kroženje zraka. S tem zagotavlja, da otroku ne bo prevroče.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:AeroMoov®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Od jeseni in vse do pomladi

Z AeroMoov® Zimsko odejico vam še mraz ne bo preprečil, da bi šli ven z otrokom. Zagotovite malčku, da mu bo v avtosedežu ali vozičku ob nizkih temperaturah zmeraj toplo z mehko odejico, ki je idealen dodatek v hladnejših letnih časih. Če je v avtu dovolj toplo, lahko odejo enostavno in hitro odprete. Zahvaljujoč pametnim odprtinam je zagotovljena pravilna namestitev pasov s pritrditvijo na 3 ali 5 točkah, tako da je otrok ves čas varno pripet.

Inovativna, prijazna uporabnikom in iskrena znamka

Cilj znamke AeroMoov® je olajšati življenje staršem in jih spodbuditi, da gredo ven uživati skupaj s svojimi otroki.
Njihovi izdelki poskrbijo, da se malčki počutijo udobno in varno, ko so na poti. Njihovo iskanje varnih, pametnih in kakovostnih izdelkov se nikoli ne ustavi. Strmijo k vrednotam, kot so inovativnost, prijaznost do uporabnika in iskrenost. Nenehno iščejo nove tehnologije in želijo ponuditi pametne izdelke, ki so pomembni za vsak dan, strokovnjaki z izkušnjami si prizadevajo združevati estetiko in funkcionalnost ter tržijo samo uporabne in ustrezne produkte. Zraven tega so vsi izdelki AeroMoov® izdelani z največjo skrbnostjo in v skladu z odgovornostjo podvrženi najstrožjim standardom kakovosti.

Primerno za: avtosedeže skupine 0 oziroma do otrokove višine 72cm
Dimenzije: 87 x 84 cm
Material: poliester in organski bombaž

Brand

AeroMoov®