Trixie® Aktivnostna spirala Mr. Fox
32,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,39.

Dodaj v košarico

Trixie® Aktivnostna spirala Mr. Fox

32,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,39.

Trixie® Aktivnostna spirala je primerna za dojenčke od rojstva naprej in se z lahkoto ovije okoli ročaja lupinice in vozička. Z mnogimi didaktičnimi elementi bo zaposlila vsakega malčka.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Aktivnostna spirala znamke Trixie® se enostavno ovije okoli ročaja lupinice in vozička. Primerna je že od rojstva naprej, saj vsebuje didaktične elemente, ki bodo otroku vzpodbudili domišlijo. Ogledalo, šumeč papir, nežen zvonček in lesen obroček bodo poskrbeli, da se bo vaš malček z lahkoto sam zaposlil. Vsi elementi so pritrjeni z obročkom, ki ga lahko snamete in pritrdite kje drugje ali pa jih vaš malček uporablja samostojno.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž, polnilo: 100% poliester
Dimenzije: 16 x 30 cm
Navodila za vzdrževanje: Spirala se čisti kar s čistilno krpo. Priporočamo ekološki pralni prašek, za dolgo življenjsko dobo izdelka

Brand

Trixie®