Anais® Ropotuljica Kangaroo Bliss White
14,96 11,97 Dodaj v košarico

Anais® Ropotuljica Kangaroo Bliss White

11,97

-20%

Ropotuljica Kangaroo je tako prikupnih dimenzij, da jo lahko tudi najmanjši prsti brez problema zgrabijo. Skupaj z nagubanim papirjem v notranjosti se bo otrok zabaval in kenguruja vzel s seboj kamorkoli.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Anais®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Ropotuljica je zmeraj odlična ideja za novorojenčke. Njene prikupne dimenzije omogočajo, da jo tudi najmanjše dlani lahko zgrabijo brez problema. V notranjosti se skriva papir, ki še dodatno vzpodbudi pozornost pri malčkih. Ropotuljica je odlično darilo za novorojenčke ali mamici ob babyshowerju.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: premer ropotuljice 13 cm, premer glave kenguruja 8,5 cm
Navodila za vzdrževanje: obrišite z vlažno krpo

Brand

Anais®