BeSafe Otroško ogledalo XL2 s svetlobo

BeSafe Otroško ogledalo XL2 s svetlobo

33,00

BeSafe otroško ogledalo vam bo oljašalo nadzor nad vašim malčkom med vožnjo.Poleg standardnega otroškega ogledala BeSafe zdaj ponuja vrhunsko otroško ogledalo z vgrajenimi LED-lučkami. Ko pritisnete majhen daljinski upravljalnik, se prižgejo lučke in sveloba staršem omogoča, da vidijo svojega otroka v temi, ne da bi pri tem zbudili otroka. Baby Mirror XL ima povečano vidno površino. Ogledalce je vrtljivo, da lahko natančno usmerite pogled. Tako boste vedno vedeli, kaj počne vaš otrok med vožnjo, ne da bi odtrgali pozornost s ceste in ogrožali varnost. Okvir ogledala je iz vzdržljive plastike.

Baby Mirror XL s svetlobo je bil testiran na trk za najvišjo varnost.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:BeSafe

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Dnevno in nočno ogledalo za stik z otroki, ki se vozijo v nasprotni smeri vožnje

Omogoča opazovanje otrok, ki so obrnjeni v nasprotno smer vožnje in medsebojno interakcijo. Velika zrcalna površina daje odličen pogled na otroka, konveksno ukrivljen dizajn pa omogoča še širši kot ogleda. Za največjo možno varnost je preizkušeno pri trčenju hitrosti 64 km/h. omogočena je varna namestitev okoli vzglavja v vozilu z dvema trakovoma. Ogledalo se z lahkoto zasuka in nagne v katero koli smer, tako da ga individualno prilagodite avtomobilu. Vsebuje LED luči, ki omogočajo ogled otroka tudi v temi, aktivacija je mogoča že z enim klikom preko daljinca z izboljšano sponko, ki jo je mogoče pritrditi na senčnik avtomobila. Mehak snop luči poskrbi, da otroka ponoči ne prebudite, poskrbljeno pa je tudi za varčevanje z baterijo, saj se samodejno izklopi po 2 minutah.

Življenje je čudovito potovanje

Z otroci se začne nova pot. Skupaj. Bodite radovedni in odkrijte zanimive kotičke v bližini doma. Uživajte v vseh majhnih, a velikih čudesih na svoji poti. Pustolovski duh in občudovanje življenja je skandinavske DNK in je izhodišče vsega, kar predstavlja blagovna znamka BeSafe®. Družino BeSafe®, ki jo je leta 1963 ustanovila norveška družina Torgersen in jo vodi že četrta generacija, vodi močna strast: zagotoviti varnost otrokom in staršem, ki se z vsakim dnem odpravijo v svet. Za otroka je vsaka pot še neraziskana, vsaka žival, cvetlica, vonj… vse je nekaj novega, kar še mora spoznati. Tudi potovanje v trgovino je lahko majhna pustolovščina, če to želite. In včasih je lahko ravno mali naključni trenutek, tisti trenutek, ki se ga boste večno spominjali. Torej, pojdite – raziščite življenje skupaj!

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Za udobna in varna potovanja
  • Enostavna namestitev in prilagajanje
  • Stik z enim klikom, tudi v temi

Vključeno v ceno

  • BeSafe ogledalo XL² z LED lučkami

Navodila za vzdrževanje

  • Upoštevajte priložena navodila

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “BeSafe Otroško ogledalo XL2 s svetlobo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja