Ogledalo BeSafe 2
BeSafe® Ogledalo

BeSafe® Ogledalo

12,99

BeSafe® poleg varnosti skrbi tudi za visoko uporabnost avtosedežev z raznolikimi in koristnimi dodatki. Z BeSafe® otroškim ogledalom stik z otrokom je še lažji.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:BeSafe

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Poskrbljeno za nadzor dojenčka

BeSafe® ogledalo je dodatek, ki ga boste potrebovali med vožnjo vašega otroka v nasprotni smeri vožnje. Z ogledalom boste vedno imeli nadzor nad svojim otrokom, z lahkoto boste spremljali njegove reakcije in vedenje. Ogledalo se lahko uporablja z naslednjimi avtosedeži: iZi Go, iZi Go Modular i-Size, iZi Kid, iZi Combi, iZi Plus, iZi Moduar i-Size.

Življenje je čudovito potovanje

Z otroci se začne nova pot. Skupaj. Bodite radovedni in odkrijte zanimive kotičke v bližini doma. Uživajte v vseh majhnih, a velikih čudesih na svoji poti. Pustolovski duh in občudovanje življenja je skandinavske DNK in je izhodišče vsega, kar predstavlja blagovna znamka BeSafe®. Družino BeSafe®, ki jo je leta 1963 ustanovila norveška družina Torgersen in jo vodi že četrta generacija, vodi močna strast: zagotoviti varnost otrokom in staršem, ki se z vsakim dnem odpravijo v svet. Za otroka je vsaka pot še neraziskana, vsaka žival, cvetlica, vonj… vse je nekaj novega, kar še mora spoznati. Tudi potovanje v trgovino je lahko majhna pustolovščina, če to želite. In včasih je lahko ravno mali naključni trenutek, tisti trenutek, ki se ga boste večno spominjali. Torej, pojdite – raziščite življenje skupaj!

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

  • Uporaba z avtosedeži iZi Go, iZi Go Modular i-Size, iZi Kid, iZi Combi, iZi Plus in iZi Moduar i-Size

Vključeno v ceno

  • BeSafe® Ogledalo

Navodila za vzdrževanje

  • Upoštevajte priložena navodila

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “BeSafe® Ogledalo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja