Bugaboo Donkey 3 Duo alu/ black – red

1.524,99

Prišel je novi, prenovljen in še boljši – Bugaboo Donkey 3. Multifunkcijski. Napreden. Pripravljen na vse. Tako mestne ulice kot zasnežene poti so za Bugaboo Donkey 3 z lahkoto premagljive, zaradi njegove okretnosti in s pomočjo domišljenih malenkosti pa vaša malčka z užitkom zapeljete tudi po gozdnih poteh ter peščenih plažah.

 

Voziček Donkey 3 Duo je odlična izbira za starše, ki si želijo več. Več prostora, več udobja, več funkcionalnosti. Ta voziček preprosto ne pozna ovir. Z lahkoto ga nadgradite v sistem Mono ali Twin. Je najboljši voziček na tržišču, namenjen staršem z majhno razliko v starosti otrok. Tako boste lahko zagotovili najmlajšemu članu ali članici, da v miru drema v košari, medtem ko bo večji malček lahko opazoval okolico ali bratca oz. sestrico iz športnega dela.

 

Otroške vozičke Bugaboo je zasnoval otroški ortoped in v misli na dobrobit naših najmlajših je voziček v celoti ergonomsko oblikovan. Primeren je za uporabo od rojstva. Podvozje z naprednim vzmetenjem, najnovejšimi materiali, ki so jih uporabili za zasnovo koles in ergonomsko oblikovano košaro ter športnim sedežem v celoti podprejo vaš življenjski slog z vrhunskim udobjem.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Šifra: 6389 Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!