Bugaboo Donkey 3 Twin alu/black-grey melange

1.649,99

Prišel je novi, prenovljen in še boljši – Bugaboo Donkey 3. Multifunkcijski. Napreden. Pripravljen na vse. Tako mestne ulice kot zasnežene poti so za Bugaboo Donkey 3 z lahkoto premagljive, zaradi njegove okretnosti in s pomočjo domišljenih malenkosti pa vaša malčka z užitkom zapeljete tudi po gozdnih poteh ter peščenih plažah. Voziček Donkey 3 Twin je odlična izbira za starše, ki si želijo več. Več prostora, več udobja, več funkcionalnosti.

 

Ta voziček preprosto ne pozna ovir. Dvojčka bosta že od rojstva le nekaj centimetrov narazen in skupaj bosta rasla tudi v športnem delu vozička, ko bosta radovedno kukala v svet in skupaj spoznavala ljudi, oblike in ulice vašega domačega kraja. Za dvojčke je bližina namreč še posebej pomembna. Hkrati voziček normalno zapeljete skozi vsaka standardna vrata. Zložite ga preprosto, z ali brez pripete košare in zavzame resnično minimalno količino prostora.

 

Otroške vozičke Bugaboo je zasnoval otroški ortoped in v misli na dobrobit naših najmlajših je voziček v celoti ergonomsko oblikovan. Primeren je za uporabo od rojstva. Podvozje z naprednim vzmetenjem, najnovejšimi materiali, ki so jih uporabili za zasnovo koles in ergonomsko oblikovano košaro ter športnim sedežem v celoti podprejo vaš življenjski slog z vrhunskim udobjem.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Šifra: 6416 Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!