Bugaboo otroški voziček Ant Alu – Steel Blue

499,00

Majhen voziček za velike pustolovščine! 

Urbana potepanja, potovanje z letalom, avtomobilom ali mestnim javnim prevozom. Zdaj bo vsak potep še bolj prijeten: tukaj je novi Bugaboo Ant.

Resnično hitro in izjemno kompaktno zlaganje ter možnost vožnje zloženega vozička na dveh kolesih – ob poledu na zložen voziček Bugaboo Ant boste pomislili, da gre za majhen potovalni kovček. Življenje mladih družin vsak dan poteka hitreje, zato je kreativna ekipa blagovne znamke Bugaboo ustvarila voziček, ki omogoča hitro premikanje na vsakodnevnih poteh in družinskih potovanjih.

Majhen voziček, veliko udobje! Kompaktni Bugaboo Ant ostaja zvest filozofiji blagovne znamke, zato je komforten voziček z udobnim po višini in naklonu nastavljivim sedežem, veliko zaščitno strehico, možnostjo namestitve sedeža v poljubno smer. Voziček vas bo navdušil tudi z vzdržljivimi kolesi in odličnim vzmetenjem, ki omogoča udobno vožnjo ter z veliko nakupovalno košaro z dodatnim žepkom za shranjevanje vseh maminih, očkovih in malčkovih potrebščin, ki jih vsaka družina potrebuje na sprehodu skozi mesto in na naslednji skupni pustolovščini.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!