Cam Cam® Plakat Number

Cam Cam® Plakat Number

24,90

Naj se vaš malček nauči šteti do 10 na igriv način s tem čudovitim in poučnim plakatom. Na plakatu so ročno narisane ilustracije prepoznavnih živali in njihovih ljubkih mladičkov. Kombinacija številk in risb spodbuja otrokovo naravno radovednost in željo po odkrivanju.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Cam Cam®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Plakat omogoča otroku, da se v domačem okolju seznani s številkami in ponuja odlično priložnost za ustvarjalne trenutke. Naj se vaš malček nauči šteti do 10 na igriv način s tem čudovitim in poučnim plakatom. Na plakatu so ročno narisane ilustracije prepoznavnih živali in njihovih ljubkih mladičkov. Kombinacija številk in risb spodbuja otrokovo naravno radovednost in željo po odkrivanju. Plakat A2 je izdelan na Danskem iz papirja s certifikatom FSC Mix.

Cam Cam Copenhagen je podjetje s certifikatom GOTS in sodeluje samo s proizvajalci tekstila s certifikatom GOTS. GOTS (Global Organic Textile Standard) je vaše zagotovilo, da je izdelek izdelan iz okolju najbolj prijaznih materialov in pod družbeno odgovornimi pogoji. GOTS je svetovno priznan kot najstrožji standard za ekološko proizvodnjo tekstila in zagotavlja varno, humano in nestrupeno delovno okolje. Ko izberete GOTS, zaščitite svojega otroka, soljudi in okolje.

Material: papir s certifikatom FSC Mix
Dimenzije: A2 (42×59,4 cm)
Navodila za vzdrževanje: obrišite s suho krpo

Brand

Cam Cam®