Cam Cam® Priponka za dudo GOTS Pressed Leaves Rose

Cam Cam® Priponka za dudo GOTS Pressed Leaves Rose

13,90

Praktična priponka za dudo ima 100% močan naravni gumijasti obroč, ki povezuje notranjost ter s tem preprečuje zvijanje. Z leseno sponko iz kovine brez niklja pa pritrdite priponko na otroška oblačila, da se dudica ne bo izgubila.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Cam Cam®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Praktična priponka za dudo poskrbi, da se z njo dudica pritrdi na otrokova oblačila in se zato ne izgubi. Ima 100% močan naravni gumijasti obroč, ki povezuje notranjost ter s tem preprečuje zvijanje priponke. Lesena sponka iz kovine, ki ne vsebuje niklja je enostavna za uporabo. Priponka je bilo preizkušena in izpolnjuje vse varnostne zahteve evropskega danskega standarda DS EN 12586 + A1. Ne uporabljajte jo kot igračo in otroku ne dovolite spati z njo. Pred vsako uporabo preverite držalo in ga zavrzite, če so znaki obrabe.

Cam Cam Copenhagen je podjetje s certifikatom GOTS in sodeluje samo s proizvajalci tekstila s certifikatom GOTS. GOTS (Global Organic Textile Standard) je vaše zagotovilo, da je izdelek izdelan iz okolju najbolj prijaznih materialov in pod družbeno odgovornimi pogoji. GOTS je svetovno priznan kot najstrožji standard za ekološko proizvodnjo tekstila in zagotavlja varno, humano in nestrupeno delovno okolje. Ko izberete GOTS, zaščitite svojega otroka, soljudi in okolje.

Material: 100% organski bombaž; lesena sponka: 100% naravni les s sponko iz kovine brez niklja; obroč: 100% naravna guma
Dimenzije: 20cm
Navodila za vzdrževanje: ročno pranje. Ni primerno za sušenje v sušilnem stroju in likanje.

Brand

Cam Cam®