Cam Cam® Ropotuljica Peacock Dusty Rose

Cam Cam® Ropotuljica Peacock Dusty Rose

23,90

Čudovita ročno narejena ropotuljica v obliki pava je idealna za malčke. Zvonček v notranjosti bo pridobil pozornost otroka, lesen obroček pa bo poskrbel, da bo ropotuljico zlahka prijel. Zapakirano pride v majhni škatlici in je odlično darilo za novorojenčke ali babyshowerje.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Cam Cam®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Cam Cam ropotuljica v obliki pava ima čudovito izdelano vezenje. Lesen obroč je gladek in enostaven za oprijem malih rokic. V notranjosti je majhen zvonček, ki stimulira otrokova čutila. Zapakirano pride v majhni škatlici in je odlično darilo za novorojenčke ali babyshowerje.

Cam Cam Copenhagen je podjetje s certifikatom GOTS in sodeluje samo s proizvajalci tekstila s certifikatom GOTS. GOTS (Global Organic Textile Standard) je vaše zagotovilo, da je izdelek izdelan iz okolju najbolj prijaznih materialov in pod družbeno odgovornimi pogoji. GOTS je svetovno priznan kot najstrožji standard za ekološko proizvodnjo tekstila in zagotavlja varno, humano in nestrupeno delovno okolje. Ko izberete GOTS, zaščitite svojega otroka, soljudi in okolje.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 19x14cm
Navodila za vzdrževanje: obrišite z vlažno krpo

Brand

Cam Cam®