DOLLY by Le Petit Tom® Krilce Frilly Pink

DOLLY by Le Petit Tom® Krilce Frilly Pink

49,00

DOLLY by Le Petit Tom predstavlja prekrasno kolekcijo Frilly, v kateri se skrivajo čudovita krilca za vse malčice. Krilca so izdelana iz najmehkejšega šifona najvišje kakovosti in imajo nastavljiv pas. So nepogrešljiv del v omari naših princesk, saj so elegantne, hkrati pa zelo udobne.

Počisti
Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Čudovito krilo Frilly je izdelano iz najmehkejšega šifona najvišje kakovosti in je na otip zelo prijetnega materiala. Pas je nastavljiv, kar pomeni, da bo krilce prišlo prav za daljše časovno obdobje.

V kolekciji Frilly so prefinjeni kosi, ki jih je oblikovala Anne-Marie van Dijk in jih je izdelal uveljavljeni atelje, specializiran za balet in modo.

Vsi izdelki DOLLY by Le Petit Tom ® so zasnovani pri Anne-Marie van Dijk na Nizozemskem in izdelani v skladu z najvišjimi standardi in materiali. Izdelava je narejena na najbolj etičen način za naravo in zaposlene. Vsa oblačila znamke DOLLY by Le Petit Tom® imajo certifikat Oeko-Tex®, kar pomeni, da so popolnoma varna za nošenje. Vsi izdelki so v skladu s standardom Oeko-Tex® 100 na podlagi poročila o preskusu 37829. Oblačila izdelujejo v uveljavljenih ateljejih, specializiranih za poročna in modna krila in obleke.

Brand

DOLLY by Le Petit Tom®

Dodatne informacije

Velikost

1-3 leta, 4-6 let