DOLLY by Le Petit Tom® Oblekica Tutu Dress Beach Cover Up White 0-1 leta

DOLLY by Le Petit Tom® Oblekica Tutu Dress Beach Cover Up White 0-1 leta

39,00

DOLLY by Le Petit Tom predstavlja prekrasno kolekcijo Beach Ballerina v kateri se skrivajo čudovite oblekice za vse malčice. Oblekice so izdelane iz najmehkejšega šifona najvišje kakovosti in se lahko nosijo tudi kot tutu krilo, tako da naramnice pospravijo. So nepogrešljiv del v omari naših princesk, saj so elegantne, hkrati pa zelo udobne.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Čudovita oblekica je izdelana iz najmehkejšega šifona najvišje kakovosti in je na otip zelo prijetnega materiala. Oblekici pospravite naramnice in se lahko nosi tudi kot tutu krilo. Priporočeno je ročno pranje s toplo vodo, nato pa se naj izdelek takoj obesi, da se posuši v pravilno obliko.

V kolekciji Beach Ballerina so prefinjeni kosi, ki jih je oblikovala Anne-Marie van Dijk in jih je izdelal uveljavljeni atelje, specializiran za balet in modo.

Vsi izdelki DOLLY by Le Petit Tom ® so zasnovani pri Anne-Marie van Dijk na Nizozemskem in izdelani v skladu z najvišjimi standardi in materiali. Izdelava je narejena na najbolj etičen način za naravo in zaposlene. Vsa oblačila znamke DOLLY by Le Petit Tom® imajo certifikat Oeko-Tex®, kar pomeni, da so popolnoma varna za nošenje. Vsi izdelki so v skladu s standardom Oeko-Tex® 100 na podlagi poročila o preskusu 37829. Oblačila izdelujejo v uveljavljenih ateljejih, specializiranih za poročna in modna krila in obleke.

Brand

DOLLY by Le Petit Tom®