bacek ewan ninica vijolična
Ewan Snuggly ninica Vijolična

Ewan Snuggly ninica Vijolična

14,99

Ewan Snuggly ninica je super mehka ovčka katere malčki ne morejo nehati stiskati. Ninica je ravno prav velika za male rokice, da jo držijo, raziskujejo in se z njo pocrkljajo.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Ewan Snuggly ninico lahko uporabljate doma ali na poti. Ninico lahko z ježki na repu enostavno namestite na voziček, avtomobilski sedež, posteljico… poleg tega pa lahko z repom spnete tudi grizalo ali dudo in tako poskrbite, da se ta ne izgubi in ostane vedno z malčkovo najljubšo ninico.
Z različnimi materiali: svila, bombaž… in vozli na nogicah spodbuja male prstke, da jo raziskujejo in spodbujajo motorični razvoj.
Mehak material je narejen tako, da se hitro naveže vonja mame, očeta ali doma, ki je malčku poznan in mu tako, ko ima ninico v svoji bližini ponuja še dodaten občutek varnosti, ko se umirjajo in padajo v miren spanec.
Ewan Snuggly ninica je tudi odličen par velikemu backu Ewanu s katerim postajata obvezna produkta, ki razveseljujete vse starše in naše malčke
Ewan Snuggly ninica je primerna od rojstva, presega vse EU in UK standarde, ne predvaja glasbe, nima lučke in ne vsebuje baterij. Dimenzije: višina 15cm, širina 20cm.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Ewan Snuggly ninica Vijolična”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja