Trixie® Glasbena igračka Mrs. Rabbit
26,95 8,08

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 21,56.

Dodaj v košarico

Trixie® Glasbena igračka Mrs. Rabbit

8,08

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 21,56.

-70%

Trixie® Glasbena igračka bo nežno pomirila in uspavala vašega dojenčka. Lahko se jo pripne na posteljico, obroč vozička ali na igralno podlogo.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trixie® Glasbena igračka bo z nežnimi zvoki pomagala vašemu malčku, da se umiri in zaspi. Pritrdite jo na posteljico, na obroč vozička ali igralno podlogo. Na hrbtni strani ima majhno ogledalce, zato je primerna tudi kot samostojna igrača.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž, polnilo:100% poliester

Dimenzije: 14 x 14 cm

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Glasbena igračka Mrs. Rabbit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja