Janod® Igra domino Sweet Cocoon

Janod® Igra domino Sweet Cocoon

28,99

Igra vsebuje 100 lesenih domin s katerimi lahko vaš malček postavi ovire na potki za ljubke sovice. Igra je del Janod® Sweet Cocoon kolekcije, kjer prevladujejo čudovite nežne barve.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Igra vsebuje 100 lesenih domin s katerimi lahko vaš malček ustvari potko za ljubke sovice. Med delčki boste našli tudi ovire, kot so mlin, zastava, zvon in most. Igra je idealna za razvijanje spretnosti in potrpljenja otrok med zabavo.

Dimenzije: 13 x 13 x 20 cm
Material: les
Primerno za otroke: 3-8 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!