Janod® Igra spomin

Janod® Igra spomin

20,99

Igra spomin vsebuje 40 lesenih delov in je idealna pomoč otroku pri spoznavanju prvih besed. S to klasično igro ne morete nikoli zgrešiti, hkrati pa je odlično darilo malčkom.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Igra vsebuje 40 lesenih delov različnih ilustracij in je klasična igra za več družinskih članov ali prijateljev. Malčkom skozi igro pomaga pri spoznavanju prvih besed, hkrati pa se razvija njihov spomin in koncentracija. Igra vsebuje tudi leseno škatlo, kjer lahko shranite vse delčke.

Dimenzije: 22.5 x 4 x 12.3 cm
Material: les s certifikatom FSC®
Primerno za otroke: 2-6 let
Število igralcev: 2 do 6

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!