Janod® Magnetna knjiga Punčkina oblačila

Janod® Magnetna knjiga Punčkina oblačila

17,99

Različne frizure, oblačila in modni dodatki? Poučna magnetna knjiga vsebuje 46 različnih magnetkov s katerimi je treba poustvariti sličice iz kartic. Odlično se obnese tudi kot darilo, saj je zabava zagotovljena!

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Janod

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Janod® Magnetna knjiga zagotavlja ogromno zabave, predvsem, če otrok obožuje različne frizure, oblačila in modne dodatke! V knjigi se skriva 46 različnih magnetkov s katerimi bodo morali poustvariti sličice iz 8 kartic.

Dimenzije: 19 x 4 x 26 cm
Material: karton
Primerno za otroke: 3-8 let

Brand

Janod

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!