Janod® Sestavljanka s črkami

Janod® Sestavljanka s črkami

27,99

Skozi igro se bo vaš malček naučil posameznih črk in abecede, kasneje pa tudi pisanja besed. Sestavljanka je del Janod® Sweet Cocoon kolekcije, kjer prevladujejo čudovite nežne barve.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Sestavljanka vsebuje leseno podlogo, kamor mora malček v pravilnem zaporedju abecede vstaviti črke. Hkrati pa vsebuje tudi tablo, na kateri bo lahko s kredami poustvarjal črke in kasneje tudi vadil pisanje svojih prvih besed.

Dimenzije: 27 x 2,2 x 24 cm
Material: les
Primerno za otroke: 2-6 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!