Janod® Zgodbica o princeski

Janod® Zgodbica o princeski

10,99

Za sedmimi gorami in sedmimi vodami je živela princeska z imenom… Naj vaši malčki sestavijo svojo zgodbico o princeski. S prikupnim setom bodo lahko ustvarili nešteto različnih zgodb.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Leseni komplet je idealen za ustvarjanje lastnih pravljic. Vsebuje podlogo in 7 lesenih figuric: princ, princesa, čarovnica, žaba, samorog, konj, kočija. S tem kompletom so ure in ure zabave zagotovljene.

Dimenzije: 16 x 5 x 14 cm
Material: les

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!