Joie Bold otroški avtosedež 1/2/3 (9-36kg) -Deap Sea

180,00 158,40

Iz lupinice v otroški avtosedež 3v1 Joie Bold.

Avtosedež, ki se prilagaja starostnemu obdobju vašega otroka; odličen sopotnik za obdobje z aktivnim dojenčkom, malčkom in otrokom vse do 12. leta starosti.

Priznana blagovna znamka Joie je oblikovala prilagodljiv in enostavno nastavljiv avtosedež Bold za čas, ko naši mali zakladi prerastejo lupinico; Joie Bold s patentom Grow Together™ omogoča 11 položajev po višini nastavljivega vzglavnika.

Posebnost avtosedeža Joie Bold je skrbno oblikovan 5-točkovni varnostni pas, ki ponuja možnost pripenjanja za otroke vse do teže 25 kg (pri standardnem avtosedežu se pri teži do 18 kg navadno že uporablja avtomobilski varnostni pas). Joie Bold odlikuje tudi nastavljivo naslonjalo s 3 možnimi položaji naklona.

Prilagodljiv avtosedež Joie Bold raste skupaj z vašim malčkom in mu v vsakem starostnem obdobju ponuja varen in udoben prostor za čudovita in veselja polna družinska potovanja. Otroški avtosedež Joie Bold je avtosedež z ISOSAFE priključkom, ki omogoča enostavno namestitev na ISOFIX točke z eno roko in 9-stopenjsko nastavljivimi in zgornjimi pritrdilnimi pasovi.

Joie – uživajte v vsakodnevnih aktivnostih in neprecenljivih trenutkih z vašimi malimi zakladi, doma in na poti!
Artikel JE NA ZALO

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Kategorija:
Izdelki za otroke

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!