Joie® i-Quest otroški avtosedež i-Size (40-105 cm) – Noir

249,00

Popoln avtosedež klasičnega dizajna v kombinaciji z luksuznimi dodatki odličnimi lastnostmi! Za vašega malčka: i-Size avtosedež Joie™ i-Quest™ z Isofix bazo Joie™ i-Base™ lx je udoben premium vzvratni avtosedež za malčke od rojstva do 4. leta starosti. Vzvratna vožnja za 70% zmanjša tveganje poškodbe za nerazvite mišice vratu in glave.
 Že od rojstva naprej avtosedež Joie™ i-Quest™
Joie™ i-Quest™ je funkcionalen in zanesljiv avtosedež za vašega malčka, za starostno obdobje od rojstva do 4. leta starosti. Avtosedež Joie™ i-Quest™ je odličen naslednik ali celo nadomestilo lupinice za dojenčka, saj omogoča namestitev v nasprotni smeri ali pa v samo smer vožnje. Vzvratni sedeži so do petkrat bolj varni kot avtosedeži, ki so obrnjeni v smer vožnje in še bolj učinkovito ščitijo otrokovo glavo, vrat in hrbtenico, zato priporočamo namestitev avtosedeža v nasprotno smer vožnje do 4. leta starosti, oziroma čim dlje. Pozicijo sedeža glede na smer vožnje se nastavi s preprostim klikom. Guard Surround Safety™ nastavki se avtomatično odprejo navzven, ko otroka pripnete z varnostnim pasom, in tako nudijo dodatno absorbcijo energije in zmanjšajo silo trka na otroka v primeru bočnega trka.
Avtosedež za aktivnega dojenčka in malčka 
Joie™ i-Quest™ aktivnim dojenčkom in malčkom omogoča udobje na vsaki vožnji z mamico in očkom. Zračni materiali in oblazinjenje iz spominske pene malčkom zagotavljajo prijetna potovanja z avtomobilom. Ekskluzivno Tri-Protect™ naslonjalo za glavo s tremi sloji zaščite z Intelli-Fit™ spominsko peno je zasnovano za optimalno zaščito. Avtosedež Joie™ i-Quest™ ponuja 10 položajev naklona v smeri vožnje in 5 položajev naklona v nasprotni smeri vožnje. Ima enoročni Grow Together™ sistem s 7 možnih položajev naslona za glavo s katerim se simultano tudi prilagodi višina varnostnih trakov brez dodatnega vpenjanja, da vas ne skrbi ali ste pasove pravilno namestili. Grow-with-me vstavki se pripnejo skupaj na več različnih načinov, da lahko vedno do popolnosti zagotovite udobje svojemu malčku, ne glede nanastavitev sedeža. Od približno 15. meseca do 4. leta starosti se avtosedež Joie™ i-Quest™ lahko namesti tudi v smer vožnje.
Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!