Joie® Litetrax™ 4 Adapter V2

Joie® Litetrax™ 4 Adapter V2

15,00

Joie® Litetrax® Adapter V2 omogočajo enostavno namestitev košare za novorojenčka in dojenčka Joie® Ramble® in Joie® Ramble® XL na ogrodje otroškega vozička Joie® Litetrax® 4.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Joie

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Za vsa starostna obdobja: od rojstva do 15 kg

Joie® Litetrax™ 4 je primeren za uporabo že od dojenčkovega rojstva in vse do otrokove dopolnjene teže 15 kg. Joie® Litetrax™ 4 ponuja možnost uporabe 3v1; za prva potovanja ga lahko kombinirate z lupinico za novorojenčka, za daljše sprehode pa s košarico za dojenčka. Sedež vozička je primeren za uporabo od rojstva dalje, za večje udobje pa voziček lahko kombinirate s košaro za novorojenčka Joie Ramble™ ali Joie Ramble™ XL, ki je na voljo ločeno. Na ogrodje vozička lahko brez adapterjev namestite lupinice Joie® Gemm™, Joie® i-Gemm™, Joie® i-Level™ in Joie® i-Snug™, s pomočjo adapterjev Joie® Litetrax® Adapter V2 pa tudi košaro za novorojenčka Joie Ramble™ ali Joie Ramble™ XL.

 

Tehnične specifikacije
Blagovna znamka Joie®
EAN 5060264396054
Model Litetrax 4 Adapter V2
Spol Nevtralen
Garancija 2 leti
Kolekcija Celoletna

Brand

Joie

Blagovna znamka Joie je poznana po svoji dostopnosti, a to ne pomeni, da dobite manj za svoj denar. Zajemajo skoraj vse izdelke za dojenčke in malčke, ki jih starši potrebujejo v prvih letih otrokovega življenja, a pri nas so najbolj prepoznavni Joie vozički in avtosedeži. Joie avtosedež i-Spin 360 je prejemnik nagrade »Best in class«, saj je v svoji kategoriji ADAC testa, prejel najboljšo oceno. Priljubljeni Joie avtosedeži so tudi modeli Traver, Every Stage, Verso, Bold in drugi. Voziček Versatrax je v prvi vrsti izredno priljubljen zaradi cenovne dostopnosti, gre pa za voziček, ki ga odlikujeta kompaktnost in funkcionalnost. Zanemariti pa ne smemo niti pestre ponudbe kompaktnih vozičkov; vozički, ki sodijo v skupino športnih vozičkov so Tourist, Pact, Mytrax in Litetrax – vsem je skupna kompaktnost zlaganja, lahkotnost in udobje za malčka ter starša.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Joie® Litetrax™ 4 Adapter V2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja