Joie otroški voziček Litetrax 4 – Ember

198,50

Joie® otroški voziček Litetrax 4 je eleganten in praktičen otroški voziček, primeren za otroke od rojstva dalje, ki se zlaga v eni sekundi, z eno roko.

Zložen voziček Joie litetrax 4 zavzame tako malo prostora, da ga pospravimo tudi v najmanjši avto.Vrhunska kvaliteta in kvalitetni materiali, zagotavljajo brezskrbne sprehode, tudi po najzahtevnješih terenih. Dovolj velika vzmetena kolesa, lahko ogrodje iz aluminija, impregnirana tkanina z zaščitnim faktorjem UPF 50+ in podaljšana strehica, so le nekatere od lastnosti, ki bodo navdušile tudi najbolj zahtevne starše.

Joie Litetrax 4 je eleganten otroški voziček s štirimi kolesi, ki bo spremljal vašega malčka vse od rojstva pri odkrivanju sveta okoli sebe.

Idealna izbira za starše, ki iščejo kompakten mestni voziček in enostavno zložljiv voziček z dovolj velikimi kolesi za sprehode v naravi. Izredno dobro oblazinjen sedež vozička je zelo mehek in omogoča nadvse prijetno spanje otroka. XXL podaljšana strehica s kukalom in zračnikom, ščiti otroka pred soncem in drugimi vremenskimi vplivi in ​​istočasno omogoča učinkovito kroženje zraka.

Priložena sta dežna prevleka in organizator, ki ga namestimo na ročaj vozička.

Edinstven sistem zapiranja ” FLASH FOLD” je integriran v sedežu: samo potegnite ga z eno roko in voziček je v trenutku zložen!

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Šifra: S1112ZNEMB000 Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!