Joie® Roomie™ / Kubbie™ Rjuha iz organskega bombaža Earl Grey
39,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 33,99.

Dodaj v košarico

Joie® Roomie™ / Kubbie™ Rjuha iz organskega bombaža Earl Grey

39,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 33,99.

Rjuha, oblikovana posebej za vzmetnico otroške posteljice Joie® Kubbie™ / Kubbie™ Sleep / Roomie™ / Roomie™ Glide ponuja udobno spalno površino za vašega dojenčka.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Joie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Joie® – kakovost po dostopni ceni

Rjuha je izdelana iz organskega bombaža in tako dojenčku nudi mehkobo in udobje za lahkoten spanec. Izdelana je za vzmetnico otroške posteljice Joie® Kubbie™ / Kubbie™ Sleep / Roomie™ / Roomie™ Glide. Varnost materialov je pri blagovni znamki Joie® na prvem mestu. Joie® se skrbno drži svoje formule za varnost in tako preizkuša več kot 150 različnih strupenih snovi z željo, da zagotovi, da je otroška oprema do potanskosti varna. Joie® je favorit mnogih staršev, saj zagotavlja kakovostne produkte s praktičnimi funkcijami.

Material: organski bombaž
Dimenzije: Za posteljico Joie® Kubbie™ / Kubbie™ Sleep / Roomie™ / Roomie™ Glide

Brand

Joie®

Blagovna znamka Joie je poznana po svoji dostopnosti, a to ne pomeni, da dobite manj za svoj denar. Zajemajo skoraj vse izdelke za dojenčke in malčke, ki jih starši potrebujejo v prvih letih otrokovega življenja, a pri nas so najbolj prepoznavni Joie vozički in avtosedeži. Joie avtosedež i-Spin 360 je prejemnik nagrade »Best in class«, saj je v svoji kategoriji ADAC testa, prejel najboljšo oceno. Priljubljeni Joie avtosedeži so tudi modeli Traver, Every Stage, Verso, Bold in drugi. Voziček Versatrax je v prvi vrsti izredno priljubljen zaradi cenovne dostopnosti, gre pa za voziček, ki ga odlikujeta kompaktnost in funkcionalnost. Zanemariti pa ne smemo niti pestre ponudbe kompaktnih vozičkov; vozički, ki sodijo v skupino športnih vozičkov so Tourist, Pact, Mytrax in Litetrax – vsem je skupna kompaktnost zlaganja, lahkotnost in udobje za malčka ter starša.