Joie Trillo Shield otroški avtosedež 1/2/3 (9-36kg) – Ember

130,00

Iz lupinice v otroški avtosedež Joie Trillo Shield.

Avtosedež, ki se prilagaja starostnemu obdobju vašega otroka; super avtosedež za aktivne dojenčke, malčke in otroke vse do 12. leta starosti.

Priznana blagovna znamka Joie je oblikovala prilagodljiv in enostavno nastavljiv avtosedež Trillo Shield za čas, ko naši mali zakladi prerastejo lupinico; Joie Trillo Shield s patentom Grow Together™ omogoča 9 položajev po višini nastavljivega vzglavnika.

Joie Trillo Shield je avtosedež za starostno obdobje od 9. meseca do 12. leta starosti z inovativnim dodatkom SnugShield™; z varnostno pregrado, ki odlično absorbira udarce in zmanjšuje tveganje za poškodbe ob morebitnem trku.

Prilagodljiv avtosedež Joie Trillo Shield raste skupaj z vašim malčkom in mu v vsakem starostnem obdobju ponuja varen in udoben prostor za čudovita in veselja polna družinska potovanja. Otroški avtosedež Joie Trillo Shield je avtosedež z ISOSAFE konektorji, ki omogočajo enostavno namestitev na ISOFIX točke z eno roko.

Joie – uživajte v vsakodnevnih aktivnostih in neprecenljivih trenutkih z vašimi malimi zakladi, doma in na poti!

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Šifra: C1220DBEMB000 Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!