Koala Babycare® Silver Cups pokrovčki za bradavice
39,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 33,99.

Dodaj v košarico

Koala Babycare® Silver Cups pokrovčki za bradavice

39,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 33,99.

Dojenje je ena izmed lepših izkušenj, ki jo doživijo mamice, vendar včasih žal lahko pride do bolečin, ki pokvarijo lepe trenutke. Ene izmed najpogostejših težav so majhne rane, razpoke, ki nastanejo zaradi drgnjenja med dojenjem.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zahvaljujoč pokrovčkom za bradavice Koala Silver Cups, narejene iz srebra 999, lahko preprečite in zdravite to težavo ter svoje prsi zaščitite pred zunanjimi bakterijami. Srebrni pokrovčki lajšajo bolečino v prvih 24/48 urah.

Koala Silver Cups so mali pokrovčki, namenjeni pokrivanju bradavic, ki lajšajo ter preprečujejo nastajanje neprijetnih bolečin ter razpok na prsih, s katerimi se mamice srečujejo med dojenjem.

Pokrovčki Koala Babycare so med redkimi na trgu, ki so izdelane iz čistega srebra 999. Lastnosti čistega srebra so antibakterijski, dezinfekcijski, zdravilni učinek. Zagotavljajo olajšanje in pomagajo pri razpokah, da se zacelijo v čimkrajšem času.

Gre za preproste diske z anatomsko obliko, ki nudijo popoln oprijem bradavice, hkrati pa so zelo lahki in tanki, zato so diskretni in jih lahko nosite, ne da bi jih kdo opazil.

Uporaba Koala Silver Cups pokrovčkov ima številne prednosti, predvsem pa nobene kontraindikacije za otroka. Izdelek ne vsebuje niklja, ob uporabi ne sproča nobenih škodljivih snovi za otroka, ne spreminja okusa bradavice ali mleka in jih med eno in drugo uporabo ni potrebno sterilizirati.

Uporaba pokrovčkov Silver Cups je ekonomska in okoljsko varčna rešitev, saj se jih za razliko od drugih podobnih bombažnih ali silikonskih izdelkov ali krem, lahko uporablja v nedogled, tudi za drugega ali tretjega otroka.

Zakaj uporabljati pokrovčke Silver Cups?

  • Koala Silver Cups so narejeni iz čistega srebra 999 in ne vsebujejo niklja. Srebro se že več kot stoletje uporablja v medicini za zdravljenje rayličnih vrst kožnih bolezni, v prisotnosti vlage sprošča protibakterijsko delovanje.
  • Njihova oblika se popolnoma oprime prsi in bradavice zaščiti pred morebitnim drgnjenjem.
  • Uporava pokrovčkov Silver Cups pripomore k okolju in prihranku. Če pokrovčke pravilno uporabljate ter shranjujete jih boste lahko uporabljali vedno, pri čemer se izognete nekupu drugih izdelkov za enkratno uporabo.

Narejeno v Italiji!

Upoštevajte navodila za uporabo, čiščenje in shranjevanje.

Brand

Koala Babycare®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Koala Babycare® Silver Cups pokrovčki za bradavice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja