Liewood® Igralni set za na plažo Brenda Peppermint multi mix
35,00 19,25

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 28,00.

Dodaj v košarico

Liewood® Igralni set za na plažo Brenda Peppermint multi mix

19,25

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 28,00.

-45%

Prekrasen set za poletne aktivnosti na prostem Brenda olajša igro in učenje na plaži ali na vrtu z vedrom, lopato, grabljami in štirimi geometrijskimi oblikami za igro.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Igračke za igro na plaži ali na vrtu

Set Brenda je nepogrešljiv dodatek, ki vašemu otroku omogoči prijetno igro in učenje na plaži ali na vrtu z vedrom, lopato, grabljami in štirimi geometrijskimi oblikami za igro. Prelepe barve, zanesljivi, varni in izjemno praktični materiali, izstopajoč in trendi dizajn – vse to je Liewood®, danska blagovna znamka, ki vas zagotovo ne bo razočarala.

Vrhunski izdelki za sodobne družine

Liewood ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Vsi tekstilni izdelki so izdelani v Indiji pri dobavitelju s certifikatom GOTS (Global Organic Textile Standard). Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

Dimenzije: piramida 7,3 x 7,3 x 5,5 cm; kupola premer 8,8 x 4,2 cm; cev premer 9 cm x 3,4 cm; trikotnik 8,7 x 9,8 x 3,4 cm
Navodila za vzdrževanje: obrišite z vlažno krpo in nežno milnico

Brand

Liewood®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Liewood® Igralni set za na plažo Brenda Peppermint multi mix”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja