LIEWOOD® Igralni set za na plažo Florence – Safari sandy multi mix

LIEWOOD® Igralni set za na plažo Florence – Safari sandy multi mix

65,00

Prekrasen set za poletne aktivnosti na prostem: set za igro Florence za igranje na plaži, na vrtu in v peskavniku. 8-delni set omogoča zabavno in varno igro, saj igrače nimajo ostrih robov in se ob padcu na tla ne razbijejo.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Igračke za igro na vrtu, v peskovniku, na plaži
Doma ali na počitnicah, na vrtičku ali v peskovniku, vsepovsod bo večdelni silikonski kompletek Liewood® nepogrešljiv dodatek, ki bo vašemu otroku omogočil prijetno igro. Igralni set sestavlja 8 mehkih igračk; kanglica, zalivalka, lopatka, grabljice in 4 modeli za mivko z različnimi motivi. Prelepe barve, zanesljivi, varni in izjemno praktični materiali, izstopajoč in trendi dizajn – vse to je Liewood®, danska blagovna znamka, ki vas zagotovo ne bo razočarala.

Varne silikonske Liewood® igračke
Otroške igrače morajo biti zanimive, zabavne in varne. Liewood® predstavlja mehke silikonske igračke, ki imajo ogromno prednosti. Zagotavljajo varno igro, saj so izdelki brez ostrih robov in se ob padcu na tla ne zlomijo. Izdelane so iz nestrupenega silikona, ki ne vsebuje BPA. Otroški komplet za igranje na plaži ima CE certifikat o varnosti in ustreza standardom EN71. Za čiščenje kompleta uporabite čisto vlažno krpo.

Brand

Liewood®