Liewood® Jedilni set iz silikona Cathy Cat/pale tuscany multi mix

21,45

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 29,25.

-45%

Očarljiv otroški jedilni set iz silikon Cathy je prelepo darilo za malčka in nepogrešljiv dodatek za prva hranjenja dojenčka. Silikon omogoča varno in brezskrbno uporabo, saj je mehek, ima zaobljene robove, ob padcu na tla pa se ne razbije.

Ni na zalogi

Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popoln set za malčke

Komplet vsebuje krožnik, skledico, skodelico s slamico in inovativno silikonsko žličko. Zaradi mehkega in varnega 100% silikona je žlička povsem primerna za uporabo tudi kot grizalo za masažo dlesni, ki bo posebno blagodejna v času, ko vašim malčkom rastejo zobki.

Varni materiali za varno uporabo

Liewood® izdelki zagotavljajo visoko kakovost in varnost in so primerni za uporabo za otroke v vseh starostnih obdobjih. Jedilni set je izdelan iz 100% silikona, ki izpolnjuje LFGB varnostne standard in potrjujejo varnost uporabe izdelka. Silikon ima številne prednosti in izjemne lastnosti. Zagotavlja varno in brezskrbno uporabo, saj nima ostrih robov, ob padcu na tla pa se ne razbije. Jedilni set omogoča enostavno vzdrževanje; vse dele lahko operete v pomivalnem stroju. Materiali zagotavljajo varno uporabo v stiku s hrano. Izdelek je primeren za uporabo v pečici in mikrovalovni pečici.

Material: 100% silikon
Navodila za vzdrževanje: Pranje v pomivalnem stroju pri maksimalni temperaturi 65°C. Jedilni set je primeren za uporabo v pečici in mikrovalovni pečici.

Brand

Liewood®