Liewood® Jedilni set Joana Cat/Tuscany rose multi mix
35,00 19,25

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,25.

Dodaj v košarico

Liewood® Jedilni set Joana Cat/Tuscany rose multi mix

19,25

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,25.

-45%

Ta jedilni set vsebuje vse, kar potrebujete za uvajanje goste hrane dojenčku: krožnik, skledico, žličko in lonček v prikupnih oblikah in trendi barvah.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Učenje samostojnega hranjenja

Da bo pot do osvajanja novega znanja za najmlajše kar se da prijetna in zabavna, danska blagovna znamka Liewood® ustvarja prikupne in uporabne izdelke za otroke. Ta jedilni set vsebuje vse, kar potrebujete za uvajanje goste hrane dojenčku: krožnik, skledico, žličko in lonček v prikupnih oblikah in trendi barvah. Set je svilnato gladek in mehak na otip, saj je izdelan iz rastlinsko pridelane plastike. Set lahko po uporabi preprosto pomijete v pomivalnem stroju.

Zanesljivi materiali otroških dodatkov za hranjenje

Vsi izdelki blagovne znamke Liewood® so ustvarjeni z veliko mero premišljenosti in ljubezni in upoštevajo potrebe sodobnih modernih družin. Danska blagovna znamka skrbno izbira materiale za dojenčke, malčke in otroke. Jedilni set zagotavlja varno in brezskrbno uporabo, saj ne vsebuje škodljivih sestavin. Pred prvo uporabo je set potrebno očistiti.

Material: 100% plastika – obnovljivi materiali rastlinskega izvora
Dimenzije: premer krožnika 23,5 cm in višina 5 cm; premer sklede 10 cm in višina 5 cm; premer lončka 6 cm in višina 8 cm (130 ml), višina žlice 13 cm
Navodila za vzdrževanje: Strojno pomivanje v pomivalnem stroju.

Brand

Liewood®