LIEWOOD® Klobuk Delta – Dove blue

LIEWOOD® Klobuk Delta – Dove blue

26,00

Klobuček Delta je nepogrešljiv dodatek za poletne dni. Otroški klobuček z všito elastiko poskrbi, da bo pokrivalo vedno ostalo na mestu. Klobuček je na voljo v različnih velikostih in je primeren za otroke od rojstva do 7. leta starosti.

Počisti
Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroški klobuček z elastiko

Posebnost otroškega zaščitnega klobučka Delta danske blagovne znamke Liewood® je všita elastika, ki se nežno oprijema glavice in poskrbi, da je ustrezna zaščita pred sončnimi žarki vedno na mestu. Podaljšani in nekoliko privzdignjeni robovi otroškega klobučka omogočajo dobro zaščito glave, tako obraza, kakor tudi vratu in dober pretok zraka. Klobuček Liewood® Delta je pralen v pralnem stroju. Na voljo je 5 različnih velikosti; za novorojenčke, dojenčke in malčke, vse do 7. leta starosti.

Prikupni dodatki Liewood®

Tudi vi prisegate na čiste linije in nežne barvne odtenke, ki so prepoznavni znak priljubljenega skandinavskega dizajna, ki navdušuje sodobne modne mamice? Iz danskega Kopenhagna na naše poličke prihajajo očarljivi izdelki Liewood®, ki bodo polepšali najtoplejši del leta za vse družinice z malimi zakladki. To sezono ne spreglejte novih trendi vzorcev in barv poletnih dodatkov za najmlajše. Na voljo so prikupni otroški igralni seti za na plažo, otroške brisače, otroški kopalni plašči in drugi nepogrešljivi dodatki za super zabavne družinske počitnice na morju.

Brand

Liewood®

Dodatne informacije

Velikost

0-3 m, 3-6 m, 6-9 m, 9-12 m, 1-2 leti, 3-4 leta, 5-7 let