LIEWOOD® Klobuk Gorm – Fruit pale tuscany

LIEWOOD® Klobuk Gorm – Fruit pale tuscany

26,00

Prikupen in izredno praktičen otroški klobuček Liewood® Gorm s podaljšanim zadnjim delom odlično ščiti vrat in ramenski predel. Klobuček Gorm zagotavlja popolno zračnost za najtoplejše dneve, saj je izdelan iz 100% organskega bombaža.

Počisti
Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Liewood

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroški klobuček za poletne počitnice
Sprehod na plažo, igra s kamenčki, plavanje, čofotanje ali potep s poganjalcem. Otroški poletni klobuček Gorm priljubljene danske blagovne znamke Liewood® je nepogrešljiv dodatek za prav vsako spomladansko-poletno aktivnost vaših malih zakladkov. Za še bolj očarljiv videz poskrbijo prikupna ušeska in prelepi barvni odtenki klobučkov. Podaljšan zadnji del dobro ščiti pred soncem tudi vrat in ramenski predel. Sprednji podaljšek pa pred soncem varuje malčkov obrazek. Klobuček lahko oprete v pralnem stroju.

Otroški klobuček iz 100% bombaža
Izberite ustrezno zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki! Otroški zaščitni klobuček je izdelan iz 100% organskega bombaža, zato poskrbi za dober pretok zraka in odlično vpija vlago. Prvovrsten organski material poskrbi, da se otrokova glava ne pregreva. Poletni klobuček je primeren tako za novorojenčke, dojenčke, kakor tudi za malčke, vse do 4. leta starosti. Klobuček lahko kombinirate z ostalimi prikupnimi poletnimi dodatki Liewood®.

Brand

Liewood

Dodatne informacije

Velikost

6-9 mesecev, 9-12 mesecev