LIEWOOD® Komplet 4 tetra pleničk Leon – Peppermint multi mix

LIEWOOD® Komplet 4 tetra pleničk Leon – Peppermint multi mix

35,00

Koliko tetra pleničk potrebujem ob prihodu novorojenčka? Pravijo, da vsaj 30 pleničk za prvo obdobje, ko je to vsestranski dodatek za nego in čas hranjenja dojenčka. Danska blagovne znamke Liewood® navdušuje s kompletki tetric iz 100% organskega bombaža.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Nepogrešljiv dodatek za prve mesece z dojenčkom
Tetra pleničke Liewood® Leon so vsestranske in nadvse praktične. Tetra pleničke so nepogrešljiv dodatek za nego dojenčka; v času previjanja, pri kopanju dojenčka pa tudi za čas hranjenja in podiranja kupčka. Komplet prikupnih pleničk v prelepih barvah in motivih je čudovito darilo za baby shower bodoče mamice ali darilce ob rojstvu. Mehke, nežne in dojenčkovi koži prijazne tetrice, prikladnih velikosti 65×65 cm, bodo zagotovo polepšale videz prav vsake otroške sobice ali kotička za dojenčka.

Tetra pleničke iz organskega bombaža
Liewood® pri ustvarjanju izdelkov za dojenčke izbira najboljše in visoko kakovostne materiale, ki so hkrati tudi zelo uporabni. Tetra pleničke Leon so izdelane iz 100% organskega bombaža. Pleničke omogočajo enostavno vzdrževanje; pranje v pralnem stroju pri maksimalni temperaturi 40°C. Zaradi lahkotnega materiala se pleničke hitro sušijo, primerne pa so tudi za likanje. Tetra pleničke lahko služijo tudi kot zaščita za dojenčka v vozičku pred zunanjimi vplivi ali kot lahka odejica v toplih poletnih dneh. 100% organski bombaž zagotavlja zračnost in prijeten občutek na koži v vseh letnih časih.

Brand

Liewood®