LIEWOOD Lesene Puzle v škatli – Classic mix

43,00

Podjetje LIEWOOD ustvarja izdelke katerim se je zelo težko upreti, to so izdelki za sodobne družine. Podjetje LIEWOOD ima sedež v Kopenhagnu in njihova vizija je globoko zakoreninjena v nordijski tradiciji. Uporabljajo le najboljše možne materiale za naše malčke.

Liewood aktivnosna lesena škatla z liki je posebej primerne za malčke, ki svoje motorične sposobnosti še razvijajo. Otrokom takoj prirastejo k srcu, jih zamotijo čez dan in predvsem zaposlijo njihove male ročice doma ali pa na poti.

Malčki so že samega rojstva posebej dovzetni za odkrivanje vzorcev, tekstur in oblik, kar pa je s pomočjo lesenih igračk Bloomingville prava zabava. Lesene igračke v različnih barvah, ki bodo zabavale vašega malčka so idealna rešitev za miren sprehod, pot v avtu ali poležavanje doma.

Liewood lesena škatla z liki je posebej zabavna, ker je sestavljena iz mnogih lesenih likov katere malček vstavlja na pravo mesto.

Uganka je narejena iz naravnega lesa v najpreprostejšem nordijskem stilu.

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Šifra: LW13063-6009 Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!