Liewood® Lonček Neil Safari sandy mix
17,00 9,35

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,75.

Dodaj v košarico

Liewood® Lonček Neil Safari sandy mix

9,35

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,75.

-45%

Prikupen silikonski lonček za učenje pitja z dvema ročajema in ustnikom je odličen pripomoček za učenje samostojnega pitja za malčke. Praktičen lonček je izdelan iz 100% silikona, zato se ob padcu ne razbije in je kot nalašč za urjenje ročnih spretnosti za male dlani.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroški lonček z dvema ročajema in ustnikom

Da bo pot do osvajanja novega znanja za najmlajše kar se da prijetna in zabavna danska blagovna znamka Liewood® ustvarja prikupne in uporabne izdelke za otroke. Praktičen otroški lonček z dvema ročajema iz silikona omogoča varno uporabo, saj je oblikovan tako, da se malček z njim ne more poškodovati, hkrati pa se ob padcu na tla ne more razbiti. Dva ročaja pomagata otrokom, da lahko urijo ročne spretnosti. V kompletu prejmete tudi ustnik za prvo obdobje, kasneje pa malček lonček lahko uporablja tudi brez ustnika.

Zanesljivi materiali otroških dodatkov za hranjenje

Vsi izdelki blagovne znamke Liewood® so ustvarjeni z veliko mero premišljenosti in ljubezni in upoštevajo potrebe sodobnih modernih družin. Danska blagovna znamka skrbno izbira materiale za dojenčke in malčke. Lonček je izdelan iz 100% silikona, brez BPA. Liewood® otroški lonček z dvema ročajema zagotavljajo varno in brezskrbno uporabo, saj ne vsebuje škodljivih sestavin. Lonček Neil lahko operete v pomivalnem stroju pri maksimalni temperaturi 65°C. Izdelek ni primeren za uporabo v pečici in mikrovalovni pečici.

Material: 100% silikon (LFGB test)
Dimenzije: višina 10,5 cm, premer 7 cm, prostornina 150ml
Navodila za vzdrževanje: Dovoljeno strojno pranje pri največ 65°C.

Brand

Liewood®