Liewood® Otroška kopalna brisača Augusta Doll/Oat
49,00 26,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 36,75.

Dodaj v košarico

Liewood® Otroška kopalna brisača Augusta Doll/Oat

26,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 36,75.

-45%

Mehka in topla otroška kopalna brisača Liewood® Augusta s kapuco, izdelana iz 100% organskega bombaža je vsestranska in primerna za uporabo tako doma, kakor tudi na počitnicah, na morju ali bazenu.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroška kopalna brisača s kapuco

Liewood® razveseljuje s prikupnim in nadvse praktičnim dodatkom za čas kopanja naših malčkov: kopalno brisačko Liewood® Augusta, ki navdušuje s prelepimi barvami in motivi, ki jih najmlajši naravnost obožujejo. Otroška kopalna brisača Augusta, velikosti 100 x 100 cm je primerna za dojenčke, malčke in otroke v različnih starostnih obdobjih in bo prav vsakemu otroku ponudila topel objem po kopanju doma ali na počitnicah.

Vrhunski izdelki za sodobne družine

Liewood ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Vsi tekstilni izdelki so izdelani v Indiji pri dobavitelju s certifikatom GOTS (Global Organic Textile Standard). Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

Material: 100% organski bombaž
Dimenzije: 100 x 100 cm
Navodila za vzdrževanje: Pranje v pralnem stroju pri maksimalni temperaturi 40°C; perite z oblačili podobnih barvnih odtenkov. Sušenje na prostem; izdelek ni primeren za sušenje v sušilnem stroju. Pri čiščenju ne uporabljajte belila. Likanje pri zmerni temperaturi. Izdelek ni primeren za kemično čiščenje. Maksimalno krčenje do 5%.

Brand

Liewood®