Liewood® Otroške kopalke Amina Sea shell/Pale tuscany
50,00 25,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 25,00.

Izberi možnost

Liewood® Otroške kopalke Amina Sea shell/Pale tuscany

25,00

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 25,00.

-50%

Otroške kopalke Amina ščitijo nežno otroško kožo pred močnim soncem, saj imajo UV zaščito 50+. Nudijo dovolj prostora za pleničko in se malčici obenem udobno prilegajo.

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Naj se vodna zabava prične

Kopalke ščitijo nežno otroško kožo pred močnim soncem, saj imajo UV zaščito 50+. Nudijo dovolj prostora za pleničko, hkrati pa se udobno in tesno prilegajo okoli pasu in nog. Kopalke za deklice Liewood® Amina so dovolj elastične, da jih najmlajši lahko uporabljajo tudi s pleničko. Kopalke so narejene iz udobnih in zanesljivih materialov, z Oeko-Tex certifikatom, zato omogočajo prijetno nošenje in so dovolj nežni do otroške kože. Kopalke so primerne za uporabo tudi v bazenu, saj so barve kopalk testirane, da tudi ob uporabi v klorirani vodi ne zbledijo (ISO 105-03: 2010). Kopalke lahko operete v pralnem stroju in posušite na prostem.

Vrhunski izdelki za sodobne družine

Liewood ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Vsi tekstilni izdelki so izdelani v Indiji pri dobavitelju s certifikatom GOTS (Global Organic Textile Standard). Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

Material: zunanjost 54% poliester, 42% najlon, 4% spandex, podloga 100% poliester, Oeko-Tex
Navodila za vzdrževanje: Strojno pranje na 30 stopinjah, ne sušite v sušilnem stroju.

Dodatne informacije

Velikost

74, 80, 86, 92

Brand

Liewood®