Liewood® Plavalni jopič Dove Peppermint
50,00 27,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 27,50.

Izberi možnost

Liewood® Plavalni jopič Dove Peppermint

27,50

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 27,50.

-45%
Plavalni jopič Dove je izdelan iz lahkega in prožnega materiala, ki omogoča vašemu otroku popolno mobilnost med zabavo v bazenu ali morju.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Čofotanje brez skrbi!

Omogočite malčku brezskrbno čofotanje v morju ali bazenu z uporabo plavalnega jopiča Dove. Plavalni jopič je izdelan iz lahkega in prožnega materiala, ki omogoča vašemu otroku popolno mobilnost med čofotanjem. Plavalni jopič enostavno namestite na otroka s pomočjo zadrge na sprednji strani, varnostni trak med nogami otroka pa zagotavlja še dodatno varnost, da ostane jopič na mestu. OPOZORILO: Ne pozabite, da morajo biti otroci v vodi vedno pod nadzorom odrasle osebe!

Vrhunski izdelki za sodobne družine

Liewood® ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood® so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood® ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Vsi tekstilni izdelki so izdelani v Indiji pri dobavitelju s certifikatom GOTS (Global Organic Textile Standard). Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

Material: 100% neopren; podloga 100% EPE bombaž

Dodatne informacije

Teža

11-15kg, 15-18kg

Brand

Liewood®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Liewood® Plavalni jopič Dove Peppermint”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja