LIEWOOD Pletena kapa Violet bonnet – Rose

LIEWOOD Pletena kapa Violet bonnet – Rose

22,00

Podjetje LIEWOOD ustvarja izdelke katerim se je zelo težko upreti, to so izdelki za sodobne družine. Podjetje LIEWOOD ima sedež v Kopenhagnu in njihova vizija je globoko zakoreninjena v nordijski tradiciji. Uporabljajo le najboljše možne materiale za naše male zakladke.

Topla pletena kapica Liewood Gina je, kot nalašč za hladno vreme, ki ohranja toploto celotne glave. Je super praktična in ima čudovita ušeska. Na voljo je v različnih barvah in je narejen iz 100% organskega bombaža.
Material: 100% organski bombaž
Vzdrževanje: 
– ročno umivanje v hladni vodi obrnjeno navznoter,
– likanje navzven na nizki vročini,
– operite s podobnimi barvami.
Počisti
Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Liewood

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Podjetje LIEWOOD ustvarja izdelke katerim se je zelo težko upreti, to so izdelki za sodobne družine. Od organskih tekstilnih izdelkov skozi mehkih in toplo pletenih oblačil do njihove kolekcije v čudovitih oblikah in občutljivih barvah. Vsi skupaj ustvarjajo edinstveno, čisto in preprosto vizijo – in vsi so rezultat našega 360-stopinjskega razumevanja celotnega procesa oblikovanja.

Ambicija podjetja je preprosta: zagovarjati počasno življenje – ustvarjati izdelke, ki se bodo prenašali iz generacije v generacijo.

Podjetje LIEWOOD ima sedež v Kopenhagnu in njihova vizija je globoko zakoreninjena v nordijski tradiciji. LIEWOOD oblikuje konceptualno močne izdelke – spoštuje nežnosti in nedolžnost otroštva in življenjskega sloga sodobnih družin. Izdelki so sposobni slediti sodobnim družinam povsod – z različnimi nameni v mislih in prihodnjimi generacijami. Čiste oblike in občutljivi izpisi, polni osebnosti, so povezani z funkcionalnostjo, zaradi česar je LIEWOOD zabavna in čudovita alternativa. Izdelki LIEWOOD so ustvarjeni na podlagi izvirne izdelave, najboljših materialov in sodobnega pristopa k oblikovanju. Imajo visoke zahteve po kakovosti tako pri izdelkih kot tudi pri storitvah za stranke, vse, kar počnejo, je opravljeno s skrbnostjo in zaupanjem.

Podjetje LIEWOOD ima brezkompromisen in etičen pristop k proizvodnji. Poganjajo jih močne vrednote in sprejemamo odločitve na podlagi globokega znanja in izkušenj. To pomeni, da so vsi naši izdelki proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in poštenimi pogoji ter usposobljenimi dobavitelji, ki ne ogrožajo zaposlovanja ali okolja.

Izdelki znamke LIEWOOD so narejeni v Indiji na GOTS (globalnem organskem tekstilnem standardu).Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so opravili stroge zahteve in nadzor kakovosti. Osebno sledijo vsaki kolekciji iz risalne mize in vse do polic v trgovini.

Podjetje LIEWOOD sta leta 2015 ustanovili Anne Marie Lie Nielsen in Anja Skov. Ime LIEWOOD je združitev dveh priimkov lastnikov. Danes je družba v lasti Anne Marie in Anne Charlotte Hovard Lembye. Anne Marie ima 13 let izkušenj v modni industriji z oblikovanjem, pridobivanjem in proizvodnjo za mednarodne blagovne znamke na drobno. Anne Charlotte je že 11 let delovala v mednarodni ladjarski industriji in zadnjih osem let je v lasti podjetja za proizvodnjo in modno industrijo porabila lastno podjetje. Sodelovali so že tako pri obsežnih projektih kot tudi pri manjših nalogah in si izmenjali medsebojno strast do oblikovanja, estetike in prepričanja, da je lepota v podrobnosti. Hkrati se odlično dopolnjujejo – pri tem pa igrajo svoje poklicne izkušnje. Biti mame majhnih otrok so usklajeni z zahtevami moderne družine, razumevanja, ki je srce in duša LIEWOOD-a.

Brand

Liewood

Dodatne informacije

Velikost:

6-9 mesecev, 9-12 mesecev, 1-2 leti

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “LIEWOOD Pletena kapa Violet bonnet – Rose”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja