Liewood® Set 12 silikonskih modelov za mafine Jerry Rose multi mix
18,00 9,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 13,50.

Dodaj v košarico

Liewood® Set 12 silikonskih modelov za mafine Jerry Rose multi mix

9,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 13,50.

-45%

Skupaj z malčki pripravite vaše najljubše kolačke za rojstnodnevna praznovanja ali druge posebne priložnosti. Modelčki so izdelani iz 100% silikona in so primerni za večkratno uporabo.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Čokoladni ali sadni kolački?

Otroci obožujejo pripravo njihovih najljubših sladic, še bolj pa če imajo tako čudovite kuhinjske pripomočke kot so silikonski modeli za mafine Jerry. Skupaj z otroci pripravite vaše najljubše kolačke za rojstnodnevna praznovanja ali druge posebne priložnosti. V setu je 12 modelov v štirih različnih barvah, ki jih je mogoče enostavno oprati kar v pomivalnem stroju. Izdelek je testiran v skladu z najnovejšimi EU predpisi.

Vrhunski izdelki za sodobne družine

Liewood ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Vsi tekstilni izdelki so izdelani v Indiji pri dobavitelju s certifikatom GOTS (Global Organic Textile Standard). Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

Material: 100% silikon
Dimenzije: 6,8 x 4 cm
Navodila za vzdrževanje: Čiščenje v pomivalnem stroju.

Brand

Liewood®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Liewood® Set 12 silikonskih modelov za mafine Jerry Rose multi mix”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja