LIEWOOD® Set 2 grizal Gia – Fruit peppermint multi mix

LIEWOOD® Set 2 grizal Gia – Fruit peppermint multi mix

20,00

Set prikupnih silikonskih grizal omogoča nežno masažo dlesni in varno uporabo za dojenčke že od rojstva naprej. Kompletek je prelepo darilo ob rojstvu dojenčka ali za baby shower bodoče mamice.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Grizalo za masažo dlesni za dojenčka
Za obdobje, ko vašemu dojenčku nagajajo zobki, je na voljo čudovit set grizal Liewood® Gia. Grizali sta prikladnih dimenzij in omogočata, da se ju drobne dojenčkove roke zlahka oprimejo. Izdelani sta iz nedrsečega in lahkega materiala; mehkega silikona brez vsebnosti škodljivih snovi. Mehki grizali praktičnih dimenzij omogočata nežno masažo dojenčkovih dlesni in malčku zagotavljata popolno zabavo. Grizalo lahko pomaga omiliti bolečine pri izraščanju zobkov, zato je dobro, da ga imamo vedno pri sebi, tudi na poti z dojenčkom. Set grizal za dojenčka vam omogoča, da imate enega lahko na voljo za uporabo doma, drugega pa vedno pripravljenega v previjalni torbi.

Mehek in varen silikon
Grizali Liewood® sta izdelani iz nestrupenega in hipoalergenega 100% silikona, brez BPA. Silikon omogoča varno igro; brez ostrih robov, izdelek se ob padcu na tla ne more razbiti. Mehek in dobro upogljiv ter izredno vzdržljiv material bo zaposlil drobne rokice in malček bo lahko skozi igro z grizalom na zabaven in sproščen način uril tudi motoriko. Grizali lahko oprete pod tekočo vodo in po potrebi uporabite nežen detergent za dojenčkove dodatke. Grizali sta primerni za uporabo že od dojenčkovega rojstva naprej in sta prelepo darilce za baby shower vsake nosečnice ali darilo ob rojstvu dojenčka.

Brand

Liewood®