Liewood® Set 2 igrač za kopanje Vikky Safari green mix

Liewood® Set 2 igrač za kopanje Vikky Safari green mix

22,00

Da bodo čofotanja tako v domači banjici, kot tudi na počitnicah, v morju ali bazenu, za vaše male zakladke še bolj zabavna, Liewood® predstavlja prikupne kompletke igračk za v vodo. Igračke so izdelane iz otrokom prijazne 100% naravne gume.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Liewood

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroške igrače za kopanje

Komplet prikupnih gumijastih igračk dinozavrov bo popestril vsako čofotanje vaših malih zakladkov. Igra v vodi je za najmlajše nadvse zabavna in vsi malčki so navdušeni nad igračkami, ki jih lahko uporabljajo v vodi. Dinozaverčka sta super igrački za čofotanja v domači banji ali na počitnicah, pri igri v morju ali bazenu. Igrački v vodi plavata, zato bo vodna igra lahko še bolj zanimiva in zabavna. Igrački sta primerni za uporabo tudi za najmlajše. Zaradi otrokom prijaznih oblik se jih bodo tudi dlani najmlajših zlahka oprijele, dojenčki pa bodo zagotovo z velikim zanimanjem opazovali barvi in strukturo igračk.

Gumijsta igračka za otroke

Blagovna znamka Liewood® zelo skrbno izbira materiale za svoje izdelke, ki so pogosto v tesnem stiku z nežno otroško kožo. Igrački za kopanje Liewood® Algi sta izdelani iz 100% naravne gume, ki je do otrok prijazna in varna za uporabo. Material ne vsebuje BPA-ja. V kompletu prejmete 2 prikupni igrački, ki sta zaradi zaobljenih varnih oblik, izbire zanesljivega materiala in prikupnega dizajna tudi čudovito darilo ob rojstvu dojenčka. Kompletka pa bodo veseli čisto vsi malčki, zlasti tisti, ki obožujejo dinozavre.

Brand

Liewood