Liewood® Set 2 modelov za sladoledne lučke Manfred Dino/Riverside multi mix
34,00 18,70

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 25,50.

Dodaj v košarico

Liewood® Set 2 modelov za sladoledne lučke Manfred Dino/Riverside multi mix

18,70

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 25,50.

-45%

Popestritev za vroče poletne dni! Zabava je zagotovljena, če so sladoledne lučke v najbolj prikupnih modelčkih. Model za sladoledne lučke je izdelan iz 100% silikona in lahko ga operete v pomivalnem stroju.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabavno, okusno in trajnostno!

Set modelov za sladoledne lučke Manfred omogoča izdelavo domačega sladoleda v obliki ljubkih živali. Kalup je izdelan iz silikona, palčke pa iz biorazgradljive plastike. Set je namenjen za večkratno uporabo. Pripravite malčkove najljubše okuse, zamrznite in dober tek!

Zanesljivi, varni in visoko kakovostni materiali

Set modelov za sladoledne lučke Manfred je izdelan iz 100% silikona, ki izpolnjuje LFGB varnostne standard in potrjujejo varnost uporabe izdelka. Silikon ima številne prednosti in izjemne lastnosti. Zagotavlja varno in brezskrbno uporabo, saj nima ostrih robov, ob padcu na tla pa se ne razbije. Materiali zagotavljajo varno uporabo v stiku s hrano.

Vrhunski izdelki za sodobne družine

Liewood ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Vsi tekstilni izdelki so izdelani v Indiji pri dobavitelju s certifikatom GOTS (Global Organic Textile Standard). Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

Material: modelčki 100% silikon; palčke 100% PLA (test LFGB)
Dimenzije: 25 x 24 x 13,5 cm
Navodila za vzdrževanje: Dovoljeno pomivanje v pomivalnem stroju.

Brand

Liewood®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Liewood® Set 2 modelov za sladoledne lučke Manfred Dino/Riverside multi mix”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja