Liewood® Set dveh modelov za sladoledne lučke Classic dark rose multi mix

Liewood® Set dveh modelov za sladoledne lučke Classic dark rose multi mix

30,00

Kakšen super dodatek za poletne dni! Zabava je zagotovljena, če so sladoledne lučke  v obliki mucka in medvedka! Model za sladoledne lučke je izdelan iz 100% silikona in lahko ga operete v pomivalnem stroju.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Osvežilna pijača za otroke za poletne dni

 V vročih poletnih dneh lahko za vašemu malčku pripavite sladoledne lučke v obliki živalic. Danska blagovna znamka Liewood® s trendi dodatki za malčke predstavlja tudi druge vsestranske dodatke za poletne piknike in za lepši vsakdan. Preverite ponudbo prelepih krožničkov, skodelic, lončkov, žličk, podlog za hranjenje in otroških slinčkov.

Varni dodatki za hranjenje za otroke

Kreativna ekipa Liewood® na prvo mesto vedno postavlja varnost najmlajših družinskih članov. Jedilni seti in dodatki za hranjenje otroka Liewood® so izdelani iz zanesljivih, varnih in visoko kakovostnih materialov. Prednost seta 2 modelov za sladoledne lučke je trpežen in vzdržljiv material: 100% silikon, ki se ob padcu na tla ne razbije. Hkrati ima zaobljene robove, ki omogočajo varno uporabo tudi za dojenčke in malčke. Modelček je izdelan iz nestrupenega silikona, ki ne vsebuje BPA. Silikonski model lahko oprete pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju.

Brand

Liewood®