Liewood® Set za hranjenje Stina Mr bear/Tuscany rose multi mix
65,00 35,75

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 48,75.

Dodaj v košarico

Liewood® Set za hranjenje Stina Mr bear/Tuscany rose multi mix

35,75

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 48,75.

-45%

Očarljiv otroški jedilni set iz silikona Stina je prelepo darilo za malčka in nepogrešljiv dodatek za prva hranjenja dojenčka. Silikon omogoča varno in brezskrbno uporabo, saj je mehek, ima zaobljene robove, ob padcu na tla pa se ne razbije.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Vse kar potrebujete za čas prvih hranjenj dojenčka

Set Stina vsebuje: skodelico z ustnikom, skledico, žlico, vilice, krožnik in slinček. Izdelan je iz mehkega, vzdržljivega silikona. Je odlično darilo za dojenčke ob uvajanju goste hrane, ki bo staršem vseč zaradi čudovitih barv, otrokom pa zaradi igrivih senzoričnih detajlov.

Zanesljivi, varni in visoko kakovostni materiali

Jedilni set je izdelan iz 100% silikona, ki izpolnjuje LFGB varnostne standard in potrjujejo varnost uporabe izdelka. Silikon ima številne prednosti in izjemne lastnosti. Zagotavlja varno in brezskrbno uporabo, saj nima ostrih robov, ob padcu na tla pa se ne razbije. Materiali zagotavljajo varno uporabo v stiku s hrano.

Vrhunski izdelki za sodobne družine

Liewood ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Vsi tekstilni izdelki so izdelani v Indiji pri dobavitelju s certifikatom GOTS (Global Organic Textile Standard). Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

Material: 100% silikon
Navodila za vzdrževanje: Dovoljeno pomivanje v pomivalnem stroju.

Brand

Liewood®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Liewood® Set za hranjenje Stina Mr bear/Tuscany rose multi mix”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja