LIEWOOD termo steklenička Neo – Panda light grey

33,00

Podjetje LIEWOOD strmi k temu, da na tržišču ponuja izdelke, ki so trajnostni in bodo moderni ter funkcionalni za več generacij. Ustanoviteljica, sicer oblikovalka v modni industriji, je želela družinam ponuditi moderne, brezčasne izdelke kot so: organski tekstilni izdelki, mehke pletenine in bambusovi namizni seti. Naj vas prepričajo dizajn, preprostost in nežni odtenki izdelkov Liewood.

Neo steklenička blagovne znamke Liewood je popolna, da voda v steklenički ostane hladna ali topla! Narejena je iz najbolj kakovostnega in vzdržljivega nerjavečega jekla na trgu.

Steklenička je na voljo z navadnim in športnim pokrovčkom. Jekleni pokrovček je pravzaprav zamašek iz jekla tako kot steklenica. Oba pokrovčka imata ročaj, tako da jih je mogoče zlahka pritrditi na torbo ali voziček. Pokrovčka sta popolnoma neprepustna zaradi silikona v pokrovih – ki je tudi brez BPS. V notranjosti nima nobenih prevlek in ne oddaja nobenih kemikalij ali okusov. Steklenička ima toplotno funkcijo, zato lahko ohranja tekočine vroče do 12 ur in hladne do 24 ur!

Steklenička vsebuje športni in jekleni pokrovček, tako je uporabna za otroke, kot tudi za odrasle.

 

Hitra dostava naročenih artiklov.
Možnost menjave izdelkov.
Varen nakup v spletni trgovini All4kids.
Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Šifra: LW13046-0011 Kategorija:

Prijava na brezplačne e-novice!


Prijavi se na naše brezplačne e-novice in si pridobi dostop do popustov ter zanimivih in koristnih informacij! Pa brez skrbi, ne bomo zasipali tvojega poštnega predala:)

Prijava

Hvala za vašo prijavo! Na vaš e-mail račun boste prejeli potrditveni mail preko katerega potrdite vašo prijavo!