Liewood® Steklenička iz nerjavečega jekla Panda dove blue multi mix 350

Liewood® Steklenička iz nerjavečega jekla Panda dove blue multi mix 350

27,00

Podjetje LIEWOOD strmi k temu, da na tržišču ponuja izdelke, ki so trajnostni in bodo moderni ter funkcionalni za več generacij. Ustanoviteljica, sicer oblikovalka v modni industriji, je želela družinam ponuditi moderne, brezčasne izdelke kot so: organski tekstilni izdelki, mehke pletenine in bambusovi namizni seti. Naj vas prepričajo dizajn, preprostost in nežni odtenki izdelkov Liewood.

Neo steklenička blagovne znamke Liewood je popolna, da voda v steklenički ostane hladna ali topla! Narejena je iz najbolj kakovostnega in vzdržljivega nerjavečega jekla na trgu.

Steklenička je na voljo z navadnim in športnim pokrovčkom. Jekleni pokrovček je pravzaprav zamašek iz jekla tako kot steklenica. Oba pokrovčka imata ročaj, tako da jih je mogoče zlahka pritrditi na torbo ali voziček. Pokrovčka sta popolnoma neprepustna zaradi silikona v pokrovih – ki je tudi brez BPS. V notranjosti nima nobenih prevlek in ne oddaja nobenih kemikalij ali okusov. Steklenička ima toplotno funkcijo, zato lahko ohranja tekočine vroče do 12 ur in hladne do 24 ur!

Steklenička vsebuje športni in jekleni pokrovček, tako je uporabna za otroke, kot tudi za odrasle.

 

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Liewood

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Glavne značilnosti:
– Prostornina: 350 ml.
– Termo stekleničke so narejene iz najbolj kvalitetnega jekla (18/8 jeklo).
– Ima termo funkcijo in obdrži tekočino toplo do 12 ur in hlado do 24 ur.
– Varno pri stiku s hrano.
– Ne uporabljajte neposredno na grelni plošči.
– Ni primerno za pečico ali mikrovalovno pečico.

Vzdrževanje:
– Ročno pranje.

Material:
– Nerjaveče jeklo.
– Silikon izdelan iz PP, brez BPS

Dimenzija:
17 x 7 cm

Podjetje LIEWOOD ustvarja izdelke katerim se je zelo težko upreti, to so izdelki za sodobne družine. Od organskih tekstilnih izdelkov skozi mehkih in toplo pletenih oblačil do njihove kolekcije v čudovitih oblikah in občutljivih barvah. Vsi skupaj ustvarjajo edinstveno, čisto in preprosto vizijo – in vsi so rezultat našega 360-stopinjskega razumevanja celotnega procesa oblikovanja.

Ambicija podjetja je preprosta: zagovarjati počasno življenje – ustvarjati izdelke, ki se bodo prenašali iz generacije v generacijo.

Podjetje LIEWOOD ima sedež v Kopenhagnu in njihova vizija je globoko zakoreninjena v nordijski tradiciji. LIEWOOD oblikuje konceptualno močne izdelke – spoštuje nežnosti in nedolžnost otroštva in življenjskega sloga sodobnih družin. Izdelki so sposobni slediti sodobnim družinam povsod – z različnimi nameni v mislih in prihodnjimi generacijami. Čiste oblike in občutljivi izpisi, polni osebnosti, so povezani z funkcionalnostjo, zaradi česar je LIEWOOD zabavna in čudovita alternativa. Izdelki LIEWOOD so ustvarjeni na podlagi izvirne izdelave, najboljših materialov in sodobnega pristopa k oblikovanju. Imajo visoke zahteve po kakovosti tako pri izdelkih kot tudi pri storitvah za stranke, vse, kar počnejo, je opravljeno s skrbnostjo in zaupanjem.

Podjetje LIEWOOD ima brezkompromisen in etičen pristop k proizvodnji. Poganjajo jih močne vrednote in sprejemamo odločitve na podlagi globokega znanja in izkušenj. To pomeni, da so vsi naši izdelki proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in poštenimi pogoji ter usposobljenimi dobavitelji, ki ne ogrožajo zaposlovanja ali okolja.

Izdelki znamke LIEWOOD so narejeni v Indiji na GOTS (globalnem organskem tekstilnem standardu).Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so opravili stroge zahteve in nadzor kakovosti. Osebno sledijo vsaki kolekciji iz risalne mize in vse do polic v trgovini.

Podjetje LIEWOOD sta leta 2015 ustanovili Anne Marie Lie Nielsen in Anja Skov. Ime LIEWOOD je združitev dveh priimkov lastnikov. Danes je družba v lasti Anne Marie in Anne Charlotte Hovard Lembye. Anne Marie ima 13 let izkušenj v modni industriji z oblikovanjem, pridobivanjem in proizvodnjo za mednarodne blagovne znamke na drobno. Anne Charlotte je že 11 let delovala v mednarodni ladjarski industriji in zadnjih osem let je v lasti podjetja za proizvodnjo in modno industrijo porabila lastno podjetje. Sodelovali so že tako pri obsežnih projektih kot tudi pri manjših nalogah in si izmenjali medsebojno strast do oblikovanja, estetike in prepričanja, da je lepota v podrobnosti. Hkrati se odlično dopolnjujejo – pri tem pa igrajo svoje poklicne izkušnje. Biti mame majhnih otrok so usklajeni z zahtevami moderne družine, razumevanja, ki je srce in duša LIEWOOD-a.

Brand

Liewood

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Liewood® Steklenička iz nerjavečega jekla Panda dove blue multi mix 350”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja